Greek Reports (Ελληνικά)

Agora Dialogue – εξειδικευμένες δραστηριότητες στην ελληνική

Το Agora Dialogue είναι ένα απροκατάληπτο forum με έδρα την Αυστραλία, που εδώ και τέσσερα χρόνια δραστηριοποιείται διεθνώς και κυρίως με βάση την Κύπρο.

Πιστεύοντας στην πεπαιδευμένη και με επίγνωση συμμετοχική κοινωνία το Agora Dialogue στοχεύει με τις ποικίλες διοργανώσεις του:

  • στην ενημέρωση των πολιτών,

  • στην έκθεσή τους σε νέους τρόπους σκέψης,

  • στη συνειδητοποίηση της προσωπικής ευθύνης –πρωτίστως των στελεχών σε διάφορους τομείς δράσης– στη λήψη αποφάσεων για την πορεία της κοινωνίας.

Ειδικότερα, τα colloquia και symposia, που διεξάγονται συνήθως με αριθμό 20 ατόμων και συμμετοχή δύο συντονιστών, γίνονται βάσει ύλης στην αγγλική γλώσσα, στην οποία διεξάγονται και οι συζητήσεις στη διάρκεια των συναντήσεων.

Λαμβάνοντας όμως υπ᾽ όψιν αιτήματα και ανάγκες Ελλήνων της διασποράς αλλά και της Ελλάδας και Κύπρου προγραμματίζονται κάποιες εξειδικευμένες δραστηριότητες στην ελληνική.

Αναπροσαρμογή δραστηριοτήτων λόγω Covid-19

Eξαιτίας της πανδημίας, της αδυναμίας συγκεντρώσεων και διακινήσεων, το Agora Dialogue αναπαροσαρμόζει το πρόγραμμά του για το προσεχές διάστημα με διεξαγωγή των δραστηριοτήτων του διαδικτυακά.

Σχετικές οδηγίες συντονισμού, οργάνωσης και τεχνικές λεπτομέρειες λειτουργίας των προγραμμάτων θα αποσταλούν ξεχωριστά.

Agora Dialogue – targeted programmes in Greek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button