Greek Reports (Ελληνικά)

Θεοχάρους: Θα αντιμετωπίσουμε όλα τα μείζονα προβλήματα του λαού και του κράτους μας

«Είμαστε εξαιρετικά αισιόδοξοι μετά τη σημερινή σύσκεψη, εγώ προσωπικά έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι έχουμε δρομολογήσει όλες τις πρακτικές υποχρεώσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αξιοποιήσουμε την πολύ μεγάλη δυναμική που έχει αναπτυχθεί με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου».

Papadopoulos Theoharous Sizopoulos 1a LLLL
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Αυτά δήλωσε η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης, Δρ. Ελένη Θεοχάρους, μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Αλληλεγγύης με τους κυρίους Νικόλα Παπαδόπουλο και Μαρίνο Σιζόπουλο, και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι έχουν δρομολογηθεί τα γεγονότα με τέτοιο βαθμό που τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη. Όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αναμένουμε ότι και άλλα κόμματα, ομάδες πολιτών, και οργανωμένα σύνολα συν τω χρόνω θα προσχωρήσουν στη συλλογική μας προσπάθεια για να αλλάξουμε τις πολιτικές σε αυτό τον τόπο και να δημιουργήσουμε στρατηγική. Δεν μιλάμε για νέα στρατηγική, μιλάμε για στρατηγική γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχε. Θα δημιουργήσουμε στρατηγική για την αντιμετώπιση των μειζόνων προβλημάτων του κράτους και του λαού μας, και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, στην εντιμότητα και στην πίστη του Νικόλα Παπαδόπουλου να σώσουμε αυτό το λαό».

Με τη σειρά του ο κύριος Νικόλας Παπαδόπουλος είπε ότι: «Και εγώ δηλώνω την αισιοδοξία μου, γιατί αυτό που διαπιστώνουμε είναι μια δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από τη μεγάλη προσπάθεια για αλλαγή. Δεν είναι μόνο τα τρία κόμματα, βλέπουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια συντάσσονται αυτή τη στιγμή και άλλα οργανωμένα σύνολα, ανένταχτοι πολίτες και η ευρύτερη κοινωνία η οποία δεν αποδέχεται τα οικονομικά και τα Εθνικά αδιέξοδα του παρελθόντος.

Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να συζητήσουμε πρακτικά ζητήματα, που αφορούν την εκστρατεία, έχουμε συμφωνήσει στον καταρτισμό μιας ομάδας εργασίας για την ετοιμασία και τη σύνταξη του προεκλογικού προγράμματος, και ελπίζουμε να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατό και σε αυτή την ομάδα εργασίας θα συμμετέχουν φυσικά εκπρόσωποι και από τα τρία κόμματα, με τον όρο εντολής να παρουσιάσουν προτάσεις τόσο σε ό,τι αφορά τη νέα στρατηγική στο Κυπριακό αλλά και για όλους τους τομείς της εσωτερικής διακυβέρνησης»

Ο κύριος Μαρίνος Σιζόπουλος με τη σειρά του τόνισε: «Αν από τις χθεσινές εκλογές της ΕΔΕΚ υπάρχει μήνυμα, αυτό είναι η ισχυρή εντολή που έχουν δώσει τα μέλη της ΕΔΕΚ στη νέα ηγεσία, να προχωρήσει ακριβώς το δρόμο που έχουμε χαράξει με τη συνεργασία των τριών κομμάτων. Ευελπιστούμε ότι σύντομα δεν θα είναι τρία, θα προστεθούν και άλλα κόμματα, και άλλες οργανώσεις πολιτών αλλά και προσωπικότητες με στόχο στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές να προχωρήσουμε σε μια απαλλαγή της πατρίδας μας από τη σημερινή καταστροφική διακυβέρνηση, τόσο όσον αφορά το Κυπριακό, αλλά και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης. Θα ακολουθήσουμε αυτή την πορεία και γραμμή χωρίς παρεκκλίσεις, και είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα προχωρήσαμε στον πρώτο πρακτικό σχεδιασμό για το πως ακριβώς θα οργανωθεί, κατά τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο, η προεκλογική εκστρατεία του κοινού υποψηφίου του Νικόλα Παπαδόπουλου, για δημιουργήσουμε ακριβώς τις προοπτικές και τις πιθανότητες επιτυχίας.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι είναι μια προσπάθεια η οποία μπορεί να ευοδωθεί. Από εκεί και πέρα θα έχουμε συνεχή επαφή τόσο με το λαό όσο και με τα Μέσα Ενημέρωσης. Ήδη έχουμε προγραμματίσει και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα ένας κύκλος εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων σε όλη την Κύπρο για να ενημερωθεί ακριβώς ο λαός και για τις προοπτικές που έχει αυτή η υποψηφιότητα και για τους βασικούς μας σχεδιασμούς.

Η επαφή με το λαό για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντική και για αυτό ακριβώς θα την αναδείξουμε ως προτεραιότητα της προεκλογικής μας δραστηριότητας και στήριξης του Νικόλα Παπαδόπουλου»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button