Greek Reports (Ελληνικά)

SOS για την Κυπριακή Δημοκρατία – Έχει και η φιλανθρωπία κόκκινες γραμμές

Διαβάζουμε ότι η Τουρκία στέλνει με πλοία και αεροπλάνα χιλιάδες σεισμόπληκτους στα κατεχόμενα.

Μετά δηλαδή  τους λαθρομετανάστες που κουβαλεί συστηματικά και βάση σχεδίου, και που γέμισαν τους ειδικούς  κατακλυσμούς γι΄αυτούς στα ελεύθερα εδάφη όπου καταλήγουν, μετά τις δεκάδες χιλιάδες κουβαλητούς που κουβαλάει από το 1975 στα κατεχόμενα όπου αυξάνονται και πληθαίνονται στα κλεμμένα μας σπίτια και περιουσίες, τώρα έχουμε και τους σεισμόπληκτους.

Με χίλιες δύο δικαιολογίες τάχα ανθρωπιστικές, μεταφέρει με πλοία και αεροπλάνα και σεισμόπληκτους! Οι αριθμοί μιλούν για χιλιάδες. Θα μείνουν, θα επιστρέψουν στην Τουρκία, τι θα απογίνουν, δίχως διαβατήρια δίχως στοιχεία κτλ…

Τελικά οι Έλληνες είναι που …θα φεύγουν με πλοία και αεροπλάνα από την άλλη πλευρά του νησιού για να ολοκληρωθεί το τουρκικό σχέδιο Ερίμ!

Αυτό είναι επέκταση του σχεδίου Νιχάτ Ερίμ,  σχέδιο της Τουρκίας εκμεταλλευόμενη τους βασανισμένους αυτούς ανθρώπους για την αποκατάσταση των οποίων υπεύθυνη είναι η ίδια. Με  όλη την βοήθεια που της στέλνουν ξένες χώρες, (Σουηδία 50,000 σπίτια π.χ. και εκατοντάδες χιλιάδες αντίσκοινα άλλες χώρες, το ΝΑΤΟ εκατομμύρια δολάρια σε χρηματική βοήθεια ) και μπορεί κάλλιστα να τους σπιτώσεi σε άλλες περιοχές της Τουρκίας. Γιατί τους μεταφέρει στα κατεχόμενα; Μήπως μεταφέρει με τον ίδιο ρυθμό και λόγους και στην.. Ιταλία,  στην Αίγυπτο, στο Ισραήλ;

Εδώ δεν τίθεται θέμα ανθρωπισμού γιατί τόσο η Ελλάδα όσο και η ημικατεχόμενη από την ίδια την Τουρκία Κυπριακή Δημοκρατία, πρώτες  πρόσφεραν την φιλανθρωπία και ευσπλαχνία τους όπως πάντα στους πάσχοντες συνανθρώπους μας,  όποιοι και να είναι.

Όμως, και η φιλανθρωπία έχει κόκκινες γραμμές γιατί η ΚΔ και ο Ελληνισμός,  ήδη βρίσκονται αντιμέτωποι με κίνδυνο αφανισμού. Είναι θέμα εθνικής επιβίωσης και εθνικού συμφέροντος η υπεράσπιση της ακεραιότητας και της ύπαρξης τους στη γη τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button