Greek Reports (Ελληνικά)

Η επιλογή είναι δική σου. Μείνε σπίτι αν θέλεις, αλλά μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι δεν ψηφίζεις.

Καθώς πλησιάζουμε στις Προεδρικές εκλογές 2023 οι δημοσκόποι εργάζονται υπερωρίες για να αξιολογήσουν τη διάθεση του Κυπριακού εκλογικού σώματος.

Είναι όμως πραγματικά αυτό που κάνουν;

Μια πιο σκοτεινή αλλά αληθινή ερμηνεία είναι ότι αυτοί οι δημοσκόποι εργάζονται υπερωρίες για να προσπαθήσουν να διαμορφώσουν τη διάθεση των ψηφοφόρων.

Ο στόχος τους;

Να παρουσιαστεί η κούρσα μεταξύ των υποψηφίων ως έναν αγώνας στον οποίο το αποτέλεσμα δεν αμφισβητείται πλέον.

  • ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ!

Εάν αηδιάζεις και απεχθάνεσαι την πολιτική και δεν κάνεις τον κόπο να ψηφίσεις, στην πραγματικότητα ψηφίζεις υπέρ του εδραιωμένου διεφθαρμένου κατεστημένου και των υποψηφίων που το συντηρούν, αφού να είσαι βέβαιος ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι χαζοί και γνωρίζουν πολύ καλά ότι είναι προς το συμφέρον τους να σε κρατήσουν αηδιασμένο και κυνικό και να σου δώσουν κάθε πιθανό λόγο να μείνεις στο σπίτι.

Μείνε σπίτι αν θέλεις, αλλά μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ότι δεν ψηφίζεις.

Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το να μην ψηφίζεις – είτε ψηφίζεις ψηφίζοντας την ημέρα των εκλογών είτε ψηφίζεις μένοντας σπίτι διπλασιάζοντας σιωπηρά την αξία της ψήφου κάποιου ανίκανου και διεφθαρμένου πολιτικού ο οποίος θα συνεχίσει αυτή ακριβώς την διακυβέρνηση που τόσο αηδιάζεις και απεχθάνεσαι.

Η επιλογή είναι δική σου.

Ας ελπίσουμε ότι το 2023 θα είναι η χρονιά που το εκλογικό σώμα δεν θα αφήσει τα μέσα ενημέρωσης, τις «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις και το διεφθαρμένο κατεστημένο να διαλέξουν ΑΥΤΟΙ για εμάς.

Στα χέρια μας είναι να διαλέξουμε ΕΜΕΙΣ τον επόμενο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας – ένα πρόεδρο αρετής ο οποίος είναι έτοιμος να καθαρίσει τον στάβλο.

  • #είμαστε η πλειοψηφία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button