Greek Reports (Ελληνικά)

Ποιός αξίζει την Ψήφο μας και γιατί

Τα τελευταία 10 σχεδόν χρόνια επιτελέστηκε στην Κύπρο ένα μεγάλο έγκλημα διαφθοράς από μια κλίκα διεφθαρμένων πολιτικών που μέχρι σήμερα μας κυβερνούν.

Έχει αποδειχθεί πέρα πάσης αμφιβολίας από την Διερευνητική Επιτροπή υπό την προεδρία του πρώην Δικαστή του Ανώτατου κ. Γιώργου Αρέστη ότι ο Χάρης Γεωργιάδης ενήργησε μεροληπτικά ευνοώντας γνωστούς και φίλους, χαρίζοντας τους, ωσάν να ήταν δικά του, εκατομμύρια από τα ρευστά αποθεματικά του Συνεργατισμού χαρίζοντας τελικά και τον ίδιο τον Συνεργατισμό στην Ελληνική Τράπεζα με αδιάφανες και ύποπτες διαδικασίες.

Τι έγινε?

Η Κυβέρνηση επέλεξε να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων την έκθεση της Επιτροπής Αρέστη που η ίδια είχε διορίσει, έτσι απλά γιατί έτσι αποφάσισε και έτσι συμφέρει τα στενά κομματικά συμφέροντα του κυβερνώντος κόμματος ΔΗ.ΣΥ!

Και είναι η ίδια αυτή η κυβέρνηση που σαν αξιωματική αντιπολίτευση, είχε στηλιτεύσει τον μακ. Χριστόφια όταν ο τελευταίος επέλεξε να αγνοήσει την έκθεση της Διερευνητικής Επιτροπής Πολυβίου, που είχε ο ίδιος διορίσει!

Ο δε τότε πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ και σημερινός διεφθαρμένος ΠΤΔ έσχιζε τα ιμάτια του για το ότι η Κυβέρνηση του μακ. Χριστόφια αγνόησε πόρισμα Επιτροπής που ο ίδια διόρισε!

Ο ίδιος δε ο Χάρης Γεωργιάδης όχι μόνο δεν υπέστηκε την οποιανδήποτε συνέπεια της λεηλάτησης του Συνεργατισμού αλλά τελικά, μετά την εθελοντική παραίτηση του από το Υπουργείο Οικονομικών, επιβραβεύτηκε με την θέση του Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗ.ΣΥ, εν δυνάμει μελλοντικού προέδρου του κόμματος αυτού και ενδεχομένως μελλοντικού υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας!

Στην θέση αυτή τον ψήφισαν παμψηφεί τα μέλη του ΔΗ.ΣΥ μαζί με τον τότε ΥΠΕΞ και σημερινό δήθεν αμόλυντο Νίκο Χριστοδουλίδη που ποτέ δεν άρθρωσε λόγο είτε για την έκθεση Γιώργου Αρέστη, είτε για τα τόσα σκάνδαλα που τόσο γλαφυρά έχουν καταγραφεί στο βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη “Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ”

Σήμερα το ΔΗ.ΚΟ μελετά το ενδεχόμενο να υποστηρίξει για ΠΤΔ τον άνθρωπο αυτόν που έγραψε, μαζί με τα άλλα μέλη της Συμμορίας του αφεντικού του, στα παλαιότερα των υποδημάτων του την έκθεση Αρέστη μαζί με και τον αξιοπρεπή άνθρωπο Γιώργο Αρέστη που αντικειμενικά κατέγραψε τα γεγονότα χωρίς φόβο και χωρίς πάθος!

Είναι γνωστή η αρχή ότι για να υπάρξει δημόσιο αίσθημα δικαιοσύνης, ένα έγκλημα από οπουδήποτε και από οποιονδήποτε και εάν πηγάζει, απαιτεί την κατάλληλη Τιμωρία, πόσο μάλλον όταν το έγκλημα αυτό γίνεται ενάντια ενός ολόκληρου λαού!

Χιλιάδων συμπολιτών μας έχουν «κουρευτεί» οι καταθέσεις των ενώ ο ίδιος ο διεφθαρμένος ΠΤΔ, οι συγγενείς, συμπέθεροι και άλλοι πέριξ του, έστειλαν προηγουμένως τα χρήματα τους σε Τράπεζες του εξωτερικού αφήνοντας τον απλό τον κόσμο να χάσει τις καταθέσεις μιας ολόκληρης ζωής.

Το άκρο άωτο δε της θρασύτητας τους, είναι ότι σήμερα επιζητούν και πάλι είτε απ’ ευθείας (δες Αβέρωφ) είτε δια Δουρείων Ίππων (δες Χριστοδουλίδης) να υφαρπάξουν και πάλι την ψήφο του λαού για να διαλύσουν τελείως το τι απέμεινε από την αξιοπρέπεια μας!

Και το χειρότερο?

Οι δημοσκοπήσεις δήθεν δείχνουν ότι οι πιο πάνω είναι και οι επικρατέστεροι για την ΠΤΔ!!!!

Εάν είναι δυνατό!

Αυτοί που υποστηρίζουν Αβέρωφ, λένε για τα «μεγάλα» του επιτεύγματα ως προς τα οικονομικά πεπραγμένα των τελευταίων χρόνων, πείθοντας σε συμπόρευση κατά καιρούς και τον Νικόλα, μη λαμβάνοντας όμως υπόψη ότι με το κούρεμα εκατομμυρίων από τις καταθέσεις συμπολιτών μας, ακόμα και ο μακ. Ο Χριστόφιας που ήταν παντελώς άσχετος με τα οικονομικά του κράτους, θα μπορούσε να κομπάζει για δήθεν επιτεύγματα!

Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Αβέρωφ να διερευνά και να τιμωρεί ατασθαλίες και σκάνδαλα της παρούσας Κυβέρνησης όπου ο ίδιος πρωταγωνιστεί?

Αυτοί που υποστηρίζουν Χριστοδουλίδη, μιλούν για το χαμηλό τόνο του ανδρός, ωσάν και ο χαμηλός τόνος να είναι καθοριστικός παράγοντας για επιτυχία σαν ΠΤΔ.

Μιλούν ακόμα για τα δήθεν επιτεύγματα του και ειλικρινά προσωπικά αναρωτιούμαι για πια επιτεύγματα η αναφορά!

Ποια πρόοδος, έστω και η ελαχίστη έχει γίνει κατά τη διάρκεια της ανάδειξης του Χριστοδουλίδη σαν ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Τα Τουρκικά πλοία αλώνιζαν και αλωνίζουν τη θάλασσα μας, μας έχει απαγορευτεί η διεξαγωγή διατρήσεων σε δήθεν αμφισβητούμενες περιοχές της διακηρυγμένης μας ΑΟΖ και ο πολλά υποσχόμενος αγωγός προς Ευρώπη έχει υποβιβαστεί ή/και απορριφθεί ακόμα και από τις ΗΠΑ.

Η Αμμόχωστος έχει χαθεί ενώ οι δε δήθεν κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας για τον εποικισμό της Αμμοχώστου έχουν αποσυρθεί και αντικατασταθεί με δήθεν ΜΟΕ! (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης).

Ποια μέτρα? τι άλλο έχει μείνει να δώσουμε στον κατακτητή της πατρίδας μας?

Μπορεί κανείς να φανταστεί τον Χριστοδουλίδη να διερευνά και να τιμωρεί ατασθαλίες και σκάνδαλα του νυν ΠΤΔ που πιστά υπηρέτησε επί εννέα και πλέον έτη ή/και του κόμματος μέσα στο οποίο ανδρώθηκε?

Τυχόν εκλογή είτε του ενός είτε του άλλου σημαίνει ότι έχουμε ήδη παραγράψει όλη την διαφθορά και όλη την σαβούρα της κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, χωρίς αμφιβολία του πιο διεφθαρμένου ΠΤΔ από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Πέραν τούτου σημαίνει ότι έχουμε ήδη αποδεχθεί τους όρους του κατακτητή μας μαζί με την Άθλια ΔΔΟ και θα είμαστε η πρώτη καταραμένη γενιά στην μακρόχρονη ιστορία της Κύπρου που θα παραδώσουμε με την υπογραφή μας μέρος της πατρίδας μας στον βάρβαρο εισβολέα.

Εάν πράγματι έτσι αποφασίσαμε, εάν πράγματι έτσι έχουν τα πράγματα προς τι η μεμψιμοιρία?

Ας μην ξεχνούμε ότι ένας λαός έχει πάντοτε την ηγεσία που του αξίζει!

Κρίμα όμως γιατί η πρόσφατη ιστορία μας και οι θυσίες των ηρώων μας που πέθαναν τραγουδώντας υμνώντας την Ελευθερία, δεν προδίκαζε τέτοια κατάληξη! Δεν έδωσαν τη ζωή τους για ΔΔΟ!

Από το 2015 το ΚΑΖΑΝΙ έχει ταχθεί μέσω των 10 Κόκκινων Γραμμών του ενάντια στη Άθλια ΔΔΟ.

Ποια άλλη πορεία μας μένει, όταν αποκλείουμε τον πόλεμο, μας λένε πολλοί!

Υπάρχει εναλλακτική οδός απαντούμε εμείς, οδός που το ΚΑΖΑΝΙ έχει εντάξει στις 10 Κόκκινες Γραμμές του (7η & 8η Κόκκινη Γραμμή) του να το κάνουμε ασύμφορο για την Τουρκία να κατέχει μέρος Ευρωπαϊκού εδάφους ως αποτέλεσμα εισβολής και κατοχής με όλα στη διάθεση μας μέσα και με όλους τους πόρους που διαθέτει ο λαός μας, που δεν είναι λίγοι εάν υπάρξει σωστή και χρηστή διαχείριση των πόρων αυτών. αντί απλώς να γεμίζουν τις τσέπες των διεφθαρμένων κυβερνούντων!

Εάν χρειαστεί να γίνουμε το κακό παιδί της Ευρώπης so be it!”. Δεν χρειάζεται να είμαστε αρεστοί σε όλους κρατώντας δήθεν ευγενικό και χαμηλό προφίλ που προσέφερε και προσφέρει χωρίς φειδώ τόσο ο πρώην ΥΠΕΞ Χριστοδουλίδης όσο και ο ναιναίκος νυν!

“Nations that go down fighting may yet rise again but nations that surrender tamely are doomed forever”

(Λαοί που ηττήθηκαν πολεμώντας μπορούν να ανυψωθούν ξανά αλλά λαοί που ήμερα παραδόθηκαν είναι καταδικασμένοι για πάντα)

Winston Churchill

Και εμείς θα πολεμήσουμε με τα όπλα του δικαίου του αγώνα μας σαν ισότιμο μέλος της ΕΕ.

Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει τρόπος να μας διώξουν από τη ΕΕ.

Είναι επίσης γνωστό ότι διαθέτουμε βέτο εντός της ΕΕ όσο αφορά τις μελλοντικές σχέσεις της με την Τουρκία.

Βέτο λοιπόν σε οποιαδήποτε απόφαση έχει σχέση και ευνοεί την Τουρκία.

Βέτο στη Ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας.

Βέτο ακόμα και σε οποιανδήποτε ευνοϊκή τελωνειακή σχέση με την χώρα αυτή!

Θέλει να κατέχει την Κύπρο, αυτό θα της κοστίζει δισεκατομμύρια ετησίως επί συνεχούς και αδιάλειπτης βάσης.

Ποτέ δεν πρέπει να δεχθούμε λύση ΔΔΟ, αυτή είναι χειρότερη και από διχοτόμηση.

Ανάμεσα σε άλλα σκεφτείτε ότι θα δημιουργούν χρέη οι Τουρκοκύπριοι τα οποία θα πληρώνουμε βασικά εμείς.

Τα χρέη που έχει συσσωρεύσει το Ψευδοκράτος προς την Τουρκία, θα αναγνωριστούν ως χρέη της Κεντρικής Κυβέρνησης, δηλαδή πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.

Θα καταλήξουμε να είμαστε ίσως η μοναδική χώρα που έχει υποστεί εισβολή, κατοχή, βιασμούς, απαλλοτρίωση περιουσιών η οποία θα πληρώσει αποζημιώσεις στον εισβολέα της αναλαμβάνοντας χρέη που έχει δημιουργήσει το σύνοικο στοιχείο, στη προσπάθεια να θεωρηθεί, ως αποτέλεσμα της εισβολής, νόμιμο κράτος

Ο μόνος υποψήφιος ΠΤΔ που μας εγγυάται ότι ποτέ δεν θα αποδεχθούμε τα αποτελέσματα της εισβολής σκύβοντας το κεφάλι και ποτέ δεν θα δεχθούμε την Άθλια ΔΔΟ, είναι ο Γιώργος Κολοκασίδης.

Αγαπητές φίλες αγαπητοί φίλοι,

Διαχρονικά έχουμε δοκιμάσει όλους τους κατ’ επάγγελμα πολιτικούς ηγετίσκους! Αναρωτηθείτε που μας έφεραν!

Σήμερα μας δίνεται, ίσως για πρώτη φορά, μια τελευταία ευκαιρία να δούμε καλύτερες μέρες.

Μια αναλαμπή στο βάθος του τούνελ φτάνει να περπατήσουμε προς αυτή αποτινάσσοντας τα κόμματα που μόνο κακό έφεραν διαχρονικά στον τόπο μας!

Ένας ηλίθιος είναι ένας ηλίθιος. Δύο ηλίθιοι είναι δύο ηλίθιοι. Δέκα χιλιάδες ηλίθιοι είναι ένα πολιτικό κόμμα”

Franz Kafka

Ψηφίζουμε την Ελπίδα, ψηφίζουμε την Εθνική Περηφάνεια, ψηφίζουμε Γιώργο Κολοκασίδη, άνθρωπο χωρίς βαρίδια, άνθρωπο με έντιμο πολιτικό βίο και έντιμες πατριωτικές θέσεις!

Είμαστε η πλειοψηφία και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα φτάνει να το πιστέψουμε ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ

                                         ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ δεν ξεγράφουμε πατρίδες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button