Greek Reports (Ελληνικά)

Εμείς ο Λαός

Πεποίθηση μου είναι ότι, εάν περιμένουμε το τι θα αποφασίσει για το μέλλον το δικό μας, των παιδιών μας και της πατρίδας μας, ο κάθε ηγετίσκος του όποιου κόμματος ακολουθούσαμε ή/και ακόμα  ακολουθούμε, τότε δεν δικαιούμαστε να θεωρούμε εαυτό, ελεύθερο πολίτη.

Η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, έχει ήδη αυτό συνειδητοποιήσει εξ ου και απέχει από κομματικές βουλευτικές εκλογές.

Η ίδια αυτή πλειοψηφία αποφασίζει σήμερα να πάει κόντρα στη κομματοκρατία και να υποστηρίξει για ΠΤΔ, άνθρωπο που ζητά την ψήφο της χωρίς κομματικά δεκανίκια, δεσμεύσεις ή/και διαπλοκές με το κομματικό κατεστημένο. Έναν άνθρωπο καθαρό και έντιμο χωρίς είτε πολιτικά είτε οικονομικά βαρίδια!

Η αδιαφορία ή/και η υποστήριξη Αχαπαρίας δεν μπορεί να είναι επιλογή ανθρώπων που νοιάζονται για το μέλλον το δικό τους, των παιδιών και των εγγονιών τους.

ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και σαν τέτοιοι αποφασίζουμε ελεύθερα χωρίς να περιμένουμε αποφάσεις κομμάτων από τα οποία μόνο κακό είδε ο τόπος τα τελευταία 62 χρόνια κολοβής ανεξαρτησίας.

Πιστεύει ειλικρινά κανείς ότι θα υπάρξει πραγματική αλλαγή πλεύσης και κάθαρση της διαφθοράς, εάν εκλεγεί, ο Φούλης ή ο επί 9 χρόνια συνταξιδιώτης του στην πορεία κατολίσθησης του εθνικού μας προβλήματος αλλά και της διαφθοράς, Νίκος Χριστοδουλίδης, ή ο όποιος κοινός υποψήφιος του ΔΗ.ΚΟ – ΑΚΕΛ?

Εάν σκεφθούμε ποιους υπουργούς είχαμε την εποχή του Αχάπαρου ( Σωτηρούλα, Μαύρου, Συλικιότης, Ερατώ του χρυσού, Δημήτρης Ηλιάδης της αποστασίας για να αναφέρουμε μερικούς) και ότι μπορεί να τους έχουμε και πάλι σε μια συγκυβέρνηση ΔΗ.ΚΟ – ΑΚΕΛ, είναι αρκετό να σηκωθούν οι τρίχες της κεφαλής μας, (αυτές που μας άφησαν!)

Ακόμα χειρότερα ακούμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι και η ΕΔΕΚ, κόμμα που έχει διαχρονικά και πατριωτικά ταχθεί ενάντια στην άθλια ΔΔΟ, μελετά, άκουσον – άκουσον την συστράτευση είτε με το δίδυμο ΔΗ.ΚΟ – ΑΚΕΛ είτε με ΔΗ.ΚΟ και τη σιωπηρή συμμετοχή της ΔΗ.ΠΑ, την υποστήριξη του Συναγερμικού Νίκου Χριστοδουλίδη και επί 9 συναπτά έτη στενού συνεργάτη του πλέον διεφθαρμένου πρόεδρου που ποτέ είχε ο τόπος μας.

Συνυπεύθυνος, αφού ποτέ άρθρωσε λόγο ή άσκησε την όποια κριτική, για τα μεγάλα σκάνδαλα και το αθέμιτο πλουτισμό σε βάρος του λαού αυτού από Αναστασιάδη και τον περίγυρο αυτού, λογικά βεβαίως αφού μέρους του περίγυρου αυτού ήταν παντοτε και ο ίδιος.

Η όποια τέτοια ενέργεια από ΔΗ.ΚΟ ή/και ΕΔΕΚ καταλήγει στην απόλυτη περιφρόνηση των μελών τους που ενδεχομένως θεωρούνται από τους ηγετίσκους τους ως πειθήνια όργανα που θα ακολουθήσουν τις δικές τους αχαλίνωτες φιλοδοξίες και διαπλοκές. τον δικό τους οπορτουνισμό, τον δικό τους τυχοδιωκτισμό!

«Ήντα τζιερούς εφτάσαμε» αλήθεια!

Όσοι αγαπάμε αληθινά αυτό τον τόπο οφείλουμε να αποτάξουμε και τα κόμματα και τους ηγετίσκους τους, κάνοντας μια καινούργια έντιμη αρχή αρετής, ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ.

Η κομματοκρατία μόνο δεινά μας επεφύλαξε μέχρι σήμερα.

Κέκκοι και κομμουνιστές, αριστεροί , δεξιοί και κεντρώοι, είναι μόνο ταμπέλες που έχουν εφευρεθεί για να κρατούν τον λαό διχασμένο και μέσω της διχόνοιας αυτής, ελεγμένο και υποταγμένο!

Ας μην παίξουμε το παιγνίδι τους και πάλι στις επόμενες Προεδρικές Εκλογές για να έχουμε λίγο από τα ίδια!

Σκεφθείτε και αναρωτηθείτε εάν θα θελήσει να τιμωρήσει παραδειγματικά ή έστω επιφανειακά την διαφθορά των τελευταίων 9 χρόνων ο Φούλης ή ο Νίκος Χριστοδουλίδης?

Αστείο βεβαίως πράγμα να το λέμε, όταν και οι ίδιοι ήταν μέρος αυτής!

Και πάλι από την αρχή να τα λέμε και να μεμψιμοιρούμε μέχρι τις επόμενες προεδρικές το 2028!

Σήμερα έχουμε μπροστά μας μια καθαρή υποψηφιότητα αρετής που έχει δεσμευθεί με συμβόλαιο τιμής να καθαρίσει τον στάβλο της διαφθοράς τιμωρώντας παραδειγματικά όλους όσους πλούτισαν εις βάρος του λαού.

Μια υποψηφιότητα που έντιμα έχει καταθέσει καθαρή θέση ενάντια στην Άθλια ΔΔΟ και όχι με μισόλογα του τύπου ναι μεν αλλά…

Οι 10 Κόκκινες Γραμμές του ΚΑΖΑΝΙ σήμερα βρίσκουν επιτέλους τον ιδανικό και έντιμο εκφραστή τους. Γι’ αυτό και το κίνημα μας τάχθηκε άμεσα, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό, χωρίς συνεννοήσεις και χωρίς ανταλλάγματα, υπέρ της υποψηφιότητας αρετής του Γιώργου Κολοκασίδη.

Καλούμε όλα τα μέλη και όλους τους φίλους μας όχι μόνο να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Γιώργου Κολοκασίδη, αλλά ενεργά να στηρίξουν αυτήν με όλα τα μέσα που ο καθείς από εμάς έχει στη διάθεσή του.

Καλούμε τους ΔΗΚΟϊκούς φίλους μας, αυτούς που τιμούν την μνήμη του μακ. Τάσσου Παπαδόπουλου, ενός γνήσιου Ευπατρίδη που την κρίσιμη στιγμή έσωσε την Κύπρο μας, να αναρωτηθούν εάν ο υιός, τον οποίον, ας σημειωθεί ότι το ΚΑΖΑΝΙ ένθερμα υποστήριξε σε κρίσιμες για αυτόν στιγμές, έχει επιδείξει μέχρι σήμερα το ίδιο πολιτικό αισθητήριο και ηγετική ικανότητα του πατέρα του ή εάν το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η δική του καρέκλα και ο διαμερισμός εξουσίας με τον οποιονδήποτε, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει επανειλημμένα!

Οι πραγματικοί φίλοι του ΔΗ.ΚΟ οφείλουν να του υποδείξουν χαλιναγώγηση των φιλοδοξιών του τονίζοντας ότι το σημαντικό δεν είναι η καρέκλα, το σημαντικό είναι η Κύπρος!

Καλούμε και τους γνήσιους ΕΔΕΚίτες φίλους μας, αυτούς που τιμούν τη μνήμη του μακ. Βάσου Λυσσαρίδη, ενός γνήσιου Ευπατρίδη που πάντα στεκόταν πρωτοπόρος σε αρχές χωρίς διαπλοκές, όπως υψώσουν την φωνή τους μαζί μας καταδικάζοντας εκτροπές της σημερινής ηγεσίας που δυστυχώς το μόνο που κατάφερε τα τελευταία χρόνια είναι να διασπάσει το κόμμα και να δημιουργήσει διχαστικές τάσεις ακόμα και ανάμεσα σε ιστορικά μέλη του!

Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε πριν χάσουμε όλη την Κύπρο στην βάρβαρη Τουρκία.

Ίσως να είναι η τελευταία μας ευκαιρία για μια διεκδικητική πολιτική απελευθέρωσης και αποτίναξης του Τούρκικου ζυγού.

Ναι υπάρχει και τρόπος και ελπίδα με βάση τις πολιτική Απελευθέρωσης που από το 2015 εμείς στο ΚΑΖΑΝΙ καθορίσαμε μέσα από τις 10 Κόκκινες Γραμμές μας.

  • ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ δεν ξεγράφουμε πατρίδες!
  • Υδρυτικό Μέλος του κινήματος ΚΑΖΑΝΙ
  • scstylianou@gmail.com

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button