Greek Reports (Ελληνικά)

Υποψηφιότητα Γιώργου Κολοκασίδη για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ίσως για πρώτη φορά από την ίδρυση μας το 2015 μπορούμε ανεπιφύλακτα να δηλώσουμε ότι σήμερα επιτέλους έχουμε μια σωστή επιλογή υποψηφιότητας για πρόεδρο της Δημοκρατίας στο πρόσωπο του φίλου Γιώργου Κολοκασίδη.

Οι θέσεις του Γιώργου με δηλωμένο το αντι-ομοσπονδιακό του πιστεύω, βρίσκονται πολύ κοντά, εάν δεν είναι ταυτόσημες με τις 10 Κόκκινες Γραμμές μας που αποτελούν τις αδιαπραγμάτευτες αρχές του ΚΑΖΑΝΙ.

Καλούμε τα μέλη και φίλους μας όπως συνταχθούν μαζί μας προς υπέρ-ψήφιση της υποψηφιότητας του Γιώργου Κολοκασίδη.

Ο Γιώργος δεν είχε κανένα κομματικό κατεστημένο δίπλα του όταν ανακοίνωνε την υποψηφιότητα του γεγονός που για εμάς είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα!

Έχουμε σήμερα μοναδική ευκαιρία να αποτινάξουμε την κομματοκρατία που μόνο δεινά έφερε στον τόπο μας από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι σήμερα.

Ενώ ο Γιώργος ανήκει στο ΔΗ.ΚΟ δεν θα παραξενευτούμε εάν το κόμμα αυτό δεν τον υποστηρίξει τελικά, αφού πολύ προσεκτικά δεν του επέτρεψε ανάμειξη στα κομματικά δρόμενα.

Ίσως και ελπίζουμε ειλικρινά να κάνουμε λάθος, ο νυν πρόεδρος του κόμματος αυτού να μην θέλει ή να μην αντέχει ενδεχόμενη σύγκριση, ήθους, γνώσης και αποδοχής.

Είναι δε γνωστό ότι ο προηγούμενος πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ τον είχε διαγράψει από το κόμμα, αφού σίγουρα δεν μπορούσε να αντέξει την σύγκριση αυτή!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει και βιώσει, ρουσφέτια, διαπλοκές, ημέτερους να πλουτίζουν εις βάρος του λαού.

Δισεκατομμύρια που πλήρωσε και πληρώνει ο λαός αυτός για την Άμυνα να πηγαίνουν στον κρατικό κουρβανά προς πλουτισμό των λίγων, ενώ με αυτά θα μπορούσαμε μέσα στα σχεδόν 48 χρόνια κατοχής, να έχουμε σήμερα μια άριστη αεροπορική και ναυτική δύναμη αποτροπής.

Αντ’ αυτού έχουμε προέδρους που δημιούργησαν είτε ενσυνείδητα είτε όχι, Συμμορίες ληστών και απατεώνων που ρήμαξαν τον τόπο τούτο.

Προέδρους με καταγγελίες πολιτών για λεφτά στις Σεϋχέλλες ή/και με διαπλοκή με Άραβες εκατομμυριούχους που τους έπαιρναν με το ιδιωτικό τους αεροπλάνο επανειλημμένες διακοπές οικογενειακώς και που γιόρτασαν την συμπερίληψη τους στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων με πάρτι στη Μύκονο εν μέσω κορονοϊού.

Προέδρους που διέλυσαν την καλύτερη ίσως Τράπεζα στον τόπο, μέσα σε μια νύχτα και που κούρεψαν τις αποταμιεύσεις του κοσμάκη αφού πρώτα βεβαιώθηκαν ότι οι δικές τους καταθέσεις εκατομμυρίων ή/και των συμπεθέρων τους, είχαν απομακρυνθεί από τη εν λόγω Τράπεζα και την Κύπρο γενικότερα.

Ο Κυπριακός λαός έχει σήμερα την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα να κάνει τη διαφορά τόσο στη καθημερινότητα του όσο και στο μέλλον της πατρίδας μας.

Εάν έχετε και εσείς μπουχτίσει όπως εμείς, από την κομματοκρατία και τη διαπλοκή, ενώστε τη φωνή σας μαζί μας για να φέρουμε την πραγματική αλλαγή στον τόπο που όλοι λέμε ότι αγαπούμε.

Ο Γιώργος Κολοκασίδης απαλλαγμένος από βαρίδια τόσο οικονομικά όσο και πολιτικά, με κρυστάλλινες θέσεις επί του Κυπριακού, θα πρέπει να είναι η επιλογή όλων μας.

ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΤΕ!

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

  • kazani.cy@gmx.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button