AgreementArms SalesAsiaDefenceDiplomacyEuropeEventsFeaturesGlobal IssuesLive EventsMiddle EastNorth AmericaPoliticsSecurityWorld

17-11-2021 – Διακρατικές Αμυντικές Συμφωνίες: Ελλάδας – Γαλλίας & Ελλάδας – ΗΠΑ

Η Agora Dialogue σε συνεργασία με το Κυπριακό Κέντρο Μελετών (ΚΥ.ΚΕ.Μ.) διοργανώνουν διαδικτυακή συζήτηση

Διακρατικές Αμυντικές Συμφωνίες: Ελλάδας – Γαλλίας & Ελλάδας – ΗΠΑ

Επισημάνεις & Προβληματισμοί – Μηνυματικές Αναφορές & Προοπτικές – Κριτική Αποτίμηση

📌 Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021
📌 19:00 EET (ώρα Ελλάδος), 13:00 EDT (Τορόντο), 04:00 AEDT (Μελβούρνη)

Εισηγητές:

– Δρ. Χαράλαμπος Χρυσοστόμου, Διεθνολόγος

– Δρ. Άριστος Αριστοτέλους, Πρώην Βουλευτής, Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Στρατηγικής

– Κος Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, Δημοσιογράφος, Ερευνητής, Συγγραφέας
Συντονιστής της Πρωτοβουλίας Δελφών, Πρώην Ειδικός Συνεργάτης του Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου & Πρώην Ειδικός Συνεργάτης του Υπουργού ‘Αμυνας

Συντονισμός:

– Δρ. Μερσίλεια Αναστασιάδου, Λέκτωρ Διπλωματίας και Διεθνών Σχέσεων, Πανεπιστήμιο Νεάπολις, Πάφος

Σύντομοι Χαιρετισμοί:

– Ανδρέας Μορφίτης, Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Κέντρου Ερευνών

– Ντίνος Τουμάζος, Εκτελεστικός Διευθυντής της Agora Dialogue

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες μέσω YouTube και Facebook

One Comment

  1. My only plea and comment is-stop buying useless weapons which we can only hope will never be used!!Somebody is making mega-profits from their manufacture and sale-who are they and why aren’t we protesting about that????

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button