Greek Reports (Ελληνικά)

Τίμιε ψηφοφόρε τη σιωπή σου

Τιμώρησε τις ηγεσίες που σε φτωχοποίησαν, σπάσε τις αλυσίδες της ευτελούς κομματοκρατίας, της ασύδοτης πλουτοκρατίας και της εθνικής μειοδοσίας

Η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άβυσσο και η πλειοψηφία των πολιτών μιά ανάσα από την  εξαθλίωση.

Η ανίερη ντριπλέττα του κομματικού κατεστημένου που έσυραν το Κυπριακό στο τέλμα και τον λαό στην απελπισία, προσφέρουν ξανά ψεύτικα διλήμματα στον πολίτη προκειμένου να του υφαρπάσουν την ψήφο του.

Στις 30 Μαίου η ιστορία κτυπά δυνατά την πόρτα του καθενός και μας καλεί σε συναγερμό για να κρατήσουμε όρθια την καταρρέουσα χώρα.

Οι εκλογές είναι το μοναδικό όπλο μας για να τιμωρήσουμε παραδειγματικά τους υπαίτιους της νέας κυπριακής τραγωδίας. Με τη δύναμη της ψηφου μας μπορούμε να ανοίξουμε τον δρόμο της κοινωνικής ανασυγκρότησης, της ευημερίας για όλους και της εθνικής αναγέννησης. Οι τίμιοι πολίτες με εμπροσθοφυλακή την ανυπότακτη νεολαία μας, καλούνται να προτάξουν ένα τεράστιο ΟΧΙ :

  • Στους αδίστακτους της πολιτικής και της οικονομίας που πουλούν πατρίδα για να φτιάξουν περιουσία
  • Σε αυτούς που εκτρέφουν την αναξιοκρατία και την κομματοκρατία για να κρατούν τον πολίτη  όμηρο  των κερδοσκοπικών τους επιδιώξεων.
  • * Στις 30 Μαίου μαυρίζουμε τις κομματικές ηγεσίες που:
  • Κακοποιούν καθημερινά την ποιότητα του δημοκρατικου πολιτεύματος
  • Ευθύνονται για τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα
  • Απροκάλυπτα καλύπτουν τους ενόχους και συνενόχους των οικονομικών εγκλημάτων

Αυτή τη φορά ο λαός δεν πρέπει να παρασυρθεί από τους επικοινωνιακούς μάγους των κομμάτων και τα παπαγαλάκια τους που είναι διάσπαρτοι ανάμεσα μας. Οι πολίτες, ούτε δευτερόλεπτο δεν πρέπει να ξεχάσουν τα φοβερά εγκλήματα που φτωχοποίησαν τα νοικοκυριά και ξεφτίλισαν το κύρος της Κυπριακής Δημοκρατίας: ΧΑΚ, Μαρί, τραπεζική κατάρρευση, οικονομική τραγωδία, κούρεμα καταθέσεων, παράνομη εξαγωγή χρημάτων στο εξωτερικό, εκθεμελίωση και ξεπούλημα του Συνεργατισμού, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, κραυγαλέα φοροδιαφυγή, απόκτηση δισεκκατομμυρίων μέσω των χρυσών διαβατηρίων αδιαφορώντας για την άμυντική θωράκιση της χώρας και την ανάγκη εδραίωσης κράτους δικαίου.

Έχει υπέρτατη ευθύνη ο κάθε ψηφοφόρος να μην ξεχάσει, ούτε τη λίστα Λαγκάρντ με τις παρανομίες των επωνύμων, ούτε τη λίστα των ΜΕΔ πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, ούτε τη λίστα Γιωκάτζη, ούτε τις διαγραφές τραπεζικών δανείων κομμάτων, οργανώσεων και επωνύμων πολιτών. Έχουν εθνικό χρέος οι πολίτες να μαυρίσουν τους βιαστές της εθνικής τους συνείδησης που επιχείρησαν να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο του Κυπριακού Ελληνισμού και να διαστρεβλώσουν την ιστορική αλήθεια μέσω του κατάπτυστου  νόμου <<Ακκιντζί>> που διαγράφει από τους δέλτους της ιστορίας την κορωνίδα της Ελληνικής διαδρομής 3000 ετών.

Στις 30 Μαίου οι πολίτες θα φέρουν ακέραιη την ευθύνη, αν δεν φράξουν τον δρόμο στα μεγάλα κόμματα που κατέστρεψαν τον τόπο. Η κοινωνία δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες και η Κύπρος μπορεί να σωθεί, αν οι ψηφοφόροι απαλλάξουν τον τόπο από την παντοδυναμία των μεγάλων κομμάτων και των απαξιωμένων ηγεσιών τους που κατέστρεψαν τον τόπο. Ψηφίζουμε τίμιους και εύτολμους, γιατί την ιστορία τη γράφουν άνθρωποι με ψυχή και αξιοπρέπεια. Με την ψυχή υψώνεις ανάστημα ενάντια στο διεφθαρμένο  σύστημα. Με την αξιοπρέπεια βάζεις τέλος στο ρεζίλεμα και τον  ανθρώπινο εξευτελισμό. Ενώνουμε δυνάμεις με την Αλληλεγγύη και την Ελένης Θεοχάρους για να κρατήσουμε αναμμένη την φλόγα της ελπίδας για ένα αισιόδοξο αύριο.

* δημοσιογράφος, τ. διευθυντής γραφείου τύπου ΣΕΚ, υποψήφιος βουλευτής Λευκωσίας, Αλληλεγγύη – Κίνημα Ελλήνων

  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ 27 /05/2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button