Greek Reports (Ελληνικά)

Μας Ρωτούν : Τί Λύση Θέλετε;

Θέλουμε Λύση, Όχι Διάλυση

Ένα ερώτημα που πάντα θέτουν οι θιασώτες της διχοτομικής και ρατσιστικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, είναι δεν θέλετε λύση του Κυπριακού προβλήματος ή πέστε μας τι λύση θέλετε.

Και Απαντούμε.

Δεν υπάρχει Κυπριακό πρόβλημα αλλά κατοχικό πρόβλημα γιατί την χώρα μας την κατέχει η Τουρκία εδώ και σαράντα επτά χρόνια για όσους το ξεχνούν.

Θέλουμε λύση δημοκρατική, που δεν θα έχει ζώνες διχοτομικές να διαχωρίζει τον κόσμο της Κύπρου, που δεν θα έχει έποικους και κατοχικό στρατό, που δεν θα έχει εγγυήτριες δυνάμεις, που δεν θα μας μιλούν για κοινότητες αλλά απλούς πολίτες , ανεξάρτητα θρησκείας και φυλής.

Όπου θα πρυτανεύει η Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και το πολίτευμα που θα υπάρχει θα στηρίζεται στην αρχή ένας άνθρωπος, μία αξία, μία ψήφος.

Αυτή την λύση θα την στηρίξουμε με πάθος και δυναμικότητα.

Στη λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας, ένα πολίτευμα που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο,  λέμε με όλη την δύναμη μας ΟΧΙ.

Γίναμε πειραματόζωα το 2013 με το κούρεμα ή κλοπή του αιώνα των χρημάτων του Λαού μας, δεν πρόκειται να γίνουμε πειραματόζωα κανενός με λύση που δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά στον κόσμο.

Όσοι πιστεύουν, λατρεύουν ή θεωρούν την ΔΔΟ αδήριτη ανάγκη λόγω των καλών τους σχέσεων με τον πρόεδρο της Τουρκίας κύριον Ερτογάν ή τον αντιπρόσωπο του κύριο Μουσταφά Ακκιντζί, ας τους συστήσουν να την εφαρμόσουν πρώτα στην Τουρκία για να λύσουν το Κουρδικό πρόβλημα.

Αν δουλέψει στην Τουρκία τότε γιατί όχι, να την εφαρμόσουμε και εμείς.

One Comment

  1. Αυτή είναι η πλέον πιο αξιοπρεπής και εφικτή λύση κι ας την παρουσιάζουν παραμυθένια κ εκτός λογικής συνέπειας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button