Greek Reports (Ελληνικά)

Ο Πρύτανης Κώστας Γουλιάμος για ΕΔΕΜ

Η μουσική βρίσκεται στον πυρήνα του πολιτισμού και ως εκ τούτου ο νεοσύστατος αυτοδιαχειριζόμενος Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων (ΕΔΕΜ) αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη θεσμική κατοχύρωση των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών, δηλαδή των συνθετών και των στιχουργών.

Με την ευκαιρία ανάληψης της κας Λ. Κατσέλη ως Πρόεδρου του εν λόγω Οργανισμού, επιθυμώ να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Έχοντας την τιμή να γνωρίζω προσωπικά την κα. Κατσέλη, είμαι βέβαιος ότι με την ευρύτητα γνώσης που διαθέτει, την αποφασιστικότητα και το αίσθημα ευθύνης που την χαρακτηρίζει, θα ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία στην άσκηση των υψηλών καθηκόντων που αναλαμβάνει.

Είμαι δε πεπεισμένος ότι κατά τη διάρκεια της θητείας της θα υποστηρίξει τη θεσμική θωράκιση των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών που ως γνωστόν έχουν περιέλθει σε σημαντική περιδίνηση τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα εν πολλοίς των νέων τεχνολογιών αλλά και των πολιτικών του παρελθόντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button