Greek Reports (Ελληνικά)

Ο Μυστικός Στρατός της Τουρκίας

Μετά την παράνομη Τουρκική εισβολή στην χώρα μας, και τα εγκλήματα πολέμου της εθνοκάθαρσης και εποικισμού, σχεδόν διακόσιες χιλιάδες συμπατριώτες προσφυγοποιήθηκαν λόγω των τραγικών εκείνων ημερών, ξενιτεύτηκαν σε διάφορες χώρες.

Σαν νόμιμοι μετανάστες σε ξένες χώρες εργάζονται ενσωματωμένοι στις τοπικές κοινωνίες χωρίς βέβαια απεμπόληση της εθνικής τους ρίζας.

Τα αναφέρουμε αυτά καθώς κάποια ΜΚΟ που κάνει πάρα πολλά χρήματα με το θέμα των παράτυπων μεταναστών και προσπαθεί να συγκρίνει την παράτυπη μετανάστευση με την καθόλα νόμιμη των Κυπρίων προσφύγων σε ξένες χώρες.

Τώρα η χώρα μας δέχεται μεγάλες εισροές «προσφύγων» ή παράνομων μεταναστών από την Τουρκία, κατά πλειοψηφία γυναικόπαιδων, στοιβαγμένων σε επικίνδυνές για τέτοιο ταξίδι βάρκες. Καθήκοντος ρυμουλκούνταν με ασφάλεια από τις ακάτους της Αστυνομίας με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έτοιμες να προσφέρουν ότι χρειαζόταν βάσει των νενομισμένων διαδικασιών σε τέτοιες περιπτώσεις σε αυτά τα φαινομενικά ταλαιπωρημένα πλάσματα.

Τελευταία άρχισε να παρατηρείτε ένα νέο φαινόμενο που κατά την άποψη μας και που πιθανότατα μελλοντικά να επηρεάσει την ασφάλεια της χώρας μας, τόσο τώρα είτε εν καιρώ εχθροπραξιών από πλευράς κατακτητή. Μιλάμε για αυτές τις ομάδες νέων που δηλώνουν Σύριοι, πιθανότατα τζιχαντιστές ή φανατικοί μουσουλμάνοι που φθάνουν τους τελευταίους μήνες είτε με ταχύπλοα από την Τουρκία, όχι με σάπιες βάρκες αλλά με μοντέρνα ταχύπλοα σκάφη. Φθάνουν συνήθως σε αριθμούς των τριάντα περίπου ανδρών, συνοδευόμενοι συνήθως από μόνο μία γυναίκα με ένα δυο παιδιά, ίσως σαν κάλυψη. Τελευταία όμως, ίσως για να μην τους ταλαιπωρεί η Τουρκία στην θάλασσα, μας τους φέρνει στα κατεχόμενα και μετά περνούν στις ελεύθερες περιοχές από την διάτρητη γραμμή αντιπαράταξης Αν τους προσέξει κανείς είναι όλοι νέοι σφριγηλοί, με στρατιωτικό ανάστημα.

Τα πολλά συμβάντα τελευταίως με τους παράτυπους μετανάστες, φόνοι, διακίνηση ναρκωτικών και άλλα έχουν ανησυχήσει όλους τους νόμιμους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας ίσως και την Πολιτεία. Ιδιαίτερα η είδηση πως Μαροκινός αιτητής πολιτικού ασύλου που μας ήρθε από τα κατεχόμενα και ενέχεται σε τρομοκρατικές δράσεις κυκλοφορεί ελεύθερα ανάμεσα μας από το 2018!!!. Είναι φανερό πως η Τουρκία με οργανωμένο σχέδιο μας στέλνει ένα δικό της μυστικό στρατό, που σε περίπτωση συρράξεως που θα προκαλέσει η ίδια, θα χρησιμοποιήσει αυτό τον μυστικό στρατό για δράση στα μετόπισθεν με δολιοφθορές και άλλα τινά. Είναι και ένας στρατός για τον οποίο η Τουρκία δεν ξοδεύει Σεντ καθώς εμείς του παραχωρούμε στέγη, τον σιτίζουμε και του δίνουμε και επιπλέον του δίνουμε χρήματα για την καλύτερη του διαβίωση.!!!!

Ο κίνδυνος για την χώρα μας από τις κατοχικές δυνάμεις που στρατοπεδεύουν στην κατεχόμενη γη μας σε επιθετική διάταξη σε συνδυασμό με αυτό τον μυστικό στρατό που έχουν δημιουργήσει στις ελεύθερες περιοχές είναι πολύ μεγάλος. Η μόνη ασφάλεια μας, η Εθνική Φρουρά χρήζει άμεσης αναβάθμισης με νέα οπλικά συστήματα και συνδρομή της εφεδρείας και αστυνομικών δυνάμεων σε ασκήσεις. Τόσο για απόκρουση των κατοχικών δυνάμεων σε περίπτωση προσπάθειας για προέλαση τους αλλά και ασκήσεις εντός πόλεων για αντιμετώπιση αυτού του μυστικού στρατού της Τουρκίας.

Είναι ευχάριστο γεγονός πως ο νέος Υπουργός Εσωτερικών έχει πάρει ζεστά το θέμα της παράτυπης μετανάστευσης με πρώτο στόχο τον περιορισμό της.

Ευελπιστούμε πως σε ένα δεύτερο στάδιο να ακολουθήσει το παράδειγμα της Ισπανίας με μαζικές απελάσεις Πιστεύουμε πως όλοι, όπου χρειαστεί, πρέπει να συνδράμουμε σε αυτό του το έργο.

  • Πρόεδρος της Κίνησης Προάσπισης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button