Greek Reports (Ελληνικά)

Τελική δήλωση Ελένης Θεοχάρους για τις Ευρωεκλογές

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Φίλες και φίλοι,

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που σας συνέχει το όραμα της Απελευθέρωσης του τόπου μας, που σας κρατά σε αγωνία η κατοχή της πατρίδας μας, η πολιορκία του νησιού μας από τον τουρκικό στόλο, η νέα επίθεση που δεχόμαστε.

Απευθύνομαι σε όλους εσάς που παλεύετε για την Ελευθερία, την ευημερία, την αξιοπρέπεια του λαού μας, για την Ειρήνη, τη Δικαιοσύνη και την Ασφάλεια στον τόπο μας, για τη διάσωση του κράτους μας.

Τώρα, που δίνουμε τη μάχη της Ευρώπης, τώρα που πολεμάμε για την Ευρώπη όλων και όχι την Ευρώπη των ολίγων, τώρα που αγωνιζόμαστε για να καταστεί η ΕΕ ασπίδα προστασίας της Κύπρου απέναντι στην τουρκική τρομοκρατία, τώρα που πρέπει να διεκδικήσουμε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και την οικονομική στήριξη του λαού μας, τώρα που έχουμε μπει στον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης και οφείλουμε να κερδίσουμε και τη μάχη των αγωγών.

Πιστεύω ότι συνεχίζοντας την κοινή μας πορεία που ξεκινήσαμε με την προσπάθεια εκλογής του Νικόλα Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας – και συνεπώς στην ανατροπή της φαυλοκρατίας, της διαφθοράς και της κρατικής ανεπάρκειας με στόχο την Απελευθέρωση του λαού και του τόπου μας- θα μπορούμε να ονειρευόμαστε τα κυκλάμινα της Κερύνειας, θα μπορούμε να ονειρευόμαστε τους ανθούς της Λαπήθου και τους λαλέδες της Όρκας.

Θα μπορούμε ελεύθεροι να αγναντεύουμε την Κερύνεια μας, χωρίς να υπολογίζουμε κανένα κόστος, μικροψυχίες και προσωπικές φιλοδοξίες.

Για αυτόν τον λόγο σας καλώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και να μου δώσετε τη δύναμη να εκπροσωπήσω με σθένος, με παρρησία, με γνώση, με εμπειρία και τόλμη το λαό μας, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλό αγώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button