Greek Reports (Ελληνικά)
Νέα μελέτη: Η τσίκνα επιβαρύνει το περιβάλλον όσο και τα καυσαέρια των αυτοκινήτων
Το μαγείρεμα – και ειδικότερα το ψήσιμο κρέατος – συνεισφέρει σε ετήσια βάση περίπου το 10-15% της συνολικής μάζας του οργανικού αερολύματος της Αθήνας, ένα ποσοστό ανάλογο περίπου με…
- Η Καθημερινή
- ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μάλιστα κάθε χρονιά την Τσικνοπέμπτη η συνεισφορά του ψησίματος στη μάζα του οργανικού αερολύματος φαίνεται να τριπλασιάζεται τη συγκεκριμένη μέρα, ξεπερνώντας το 45% και…
Η μελέτη των ερευνητών του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΙΕΠΒΑ) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικών Χημικών Διεργασιών του…