Greek Reports (Ελληνικά)

Κοινωνία ασύλληπτης φρίκης

  • Ξυπνάς και δεν ξέρεις τι θα διαβάσεις, τι θα ακούσεις, τι θα δείς πλέον.

Σε ποία σκαλοπάτια απανθρωπιάς, προστυχιάς, ανελέητης και ασύλληπτης φρίκης, φρικτών κακουργημάτων, εμπρησμών, δολοφονιών, μαφιών, μαχαιρωμάτων και ανθρώπινης αναξιοπρέπειας έχουμε πια φθάσει.

Ασύλληπτη η φρίκη στο άκουσμα της τελευταίας πράξης κτηνωδίας (Τετάρτη 20.2.2019) στην μικρή Κύπρο.

Του  βιασμού 5μηνου βρέφους στην κυπριακή κοινωνία.

Σε μια χώρα που καυχιέται ότι είναι… ευρωπαϊκό κράτος, πώς να μην παγώνει ένας στο άκουσα της διαβεβαίωσης  από τις ιατρικές υπηρεσίες του κράτους ότι το δύστυχο  βρέφος αφού υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση. Από ποίον από ένα πατέρα τέρας!!!

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο ψυχής στο άκουσμα της είδησης για το 5μηνο βρέφος. Καμιά λέξη, καμία περιγραφή και καμιά τιμωρία δεν θα ήταν ποτέ ικανή να αντιπαρατεθεί στη διάσταση του γεγονότος. Νιώθω απλά παγωμένη. Αδιανόητο και ασύλληπτα τραγικό», έγραψε στο facebook της η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Κλέλια Βασιλείου.

Και ποιος σώφρων πολίτης δεν προσυπογράφει τα λεχθέντα της κας  Κλέλιας Βασιλείου.

Πως κατάντησε όμως έτσι μια μικρή κοινωνία του ούτε του ενός εκατομμυρίου σε πληθυσμό, είναι εξίσου ασύλληπτο. Πως και τι  φταίε. Σίγουρα κάτι ευθύνεται εδώ. Για την κατάπτωση αξιών και ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Τόσο το κράτος, η Δικαιοσύνη όσο και η Ορθόδοξος Εκκλησία, πρέπει να έχουν ευθύνες . Δεν γίνεται. Οφείλουν να αναθεωρήσουν τις πρακτικές των και τις βαριές των ευθύνες έναντι των πολιτών γιατί κάπου έχουν μεγάλο μερίδιο για την κατάντια της κοινωνίας. Μιας κοινωνίας ασύλληπτης φρίκης όπως κατάντησε…

  • Λονδίνο 20.2.2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button