Greek Reports (Ελληνικά)

Αλλυλεγγύη: Να παραιτηθεί ο ΥπΟικ αν έχει ίχνος ευθυξίας

  • Μας κοροϊδευε ότι πάει καλά η οικονοομία και ο συνεργατισμός

«Ποιος προκάλεσε τον πανικό στην αγορά και τις εκροές από το Συνεργατισμό; Η Κεντρική Τράπεζα, δηλαδή ο εκπρόσωπος της ο οποίος μίλησε στη Βουλή, και ο Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος προκλητικά εκβιάζει ότι εάν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, θα καταρρεύσει η Οικονομία. Εάν έχει πολιτική ευθιξία ο Υπουργός των Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης θα πρέπει να παραιτηθεί. Τώρα μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ήθελε να εγκαταλείψει το Υπουργείο Οικονομικών μετά την επανεκλογή Αναστασιάδη. Για να φορτώσει τα δικά του λάθη στον επόμενο».

Allileggii 1a logoΑυτά αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Ο κ. Υπουργός έχει τις δικές του φιλοδοξίες και τα δικά του όνειρα, δεν έχει όμως δικαίωμα τα όνειρα του απλού πολίτη να τα μετατρέπει σε εφιάλτες και να μάς απειλεί ότι εάν δεν του ψηφίσουμε τα νομοσχέδια θα καταρρεύσουμε. Όταν μας ενημέρωνε, κι εμείς τον πιστεύαμε, μας έλεγε ψέματα. Μας κορόιδευε ότι δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο ούτε η οικονομία ούτε ο Συνεργατισμός. Τώρα να αναλάβει τις ευθύνες τους και να πάει σπίτι του, εάν του έχει απομείνει ίχνος ευθύνης».

«Τα δε μέλη του ΔΣ της ΣΚΤ πρέπει να απομακρυνθούν αμέσως από τις θέσεις τους, ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση. Δεν ξέρουμε ποια και πόσα ενοχοποιητικά στοιχεία θα εξαφανίσουν παραμένοντας εν ενεργεία. Το ζήσαμε πολλές φορές στο παρελθόν αυτό το σενάριο» αναφέρει καταληκτικά η Αλληλεγγύη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button