Greek Reports (Ελληνικά)

Έχουμε ανάγκη από ενότητα και όχι από διχόνοια

Απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να ρίξουμε τους τόνους γύρω από το ενωτικό δημοψήφισμα και να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στην τουρκική αδιαλλαξία

Lillikas 1a LLLL
Κυπριακό – Δήλωση Προέδρου Συμμαχίας Πολιτών

Διαπιστώνουμε μετά λύπης μας ότι η όλη ιστορία από τη ψήφιση στη Βουλή για την ολιγόλεπτη αναφορά στο ενωτικό δημοψήφισμα, δημιούργησε μια μεγάλη πολιτική αντιπαράθεση που αφήνει σημάδια διχόνοιας.

Απευθύνουμε έκκληση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να ρίξουμε τους τόνους και να προσπαθήσουμε να αποκαταστήσουμε τις μεταξύ μας γέφυρες επικοινωνίας και εποικοδομητικού διαλόγου.

Σήμερα έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη τουρκική αδιαλλαξία, την επιθετικότητα της Τουρκίας και την τακτική της να οδηγήσει τις συνομιλίες σε αδιέξοδο.

Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε αυτή την αδιαλλαξία.

Πρέπει από κοινού και συλλογικά να διαμορφώσουμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για το πώς θα ανατρέψουμε τους τουρκικούς σχεδιασμούς που θέλει ο Ερντογάν να υλοποιήσει μετά που θα οδηγήσει τις συνομιλίες σε πλήρες αδιέξοδο.

Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος σήμερα όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου και όχι να συνεχίσουμε αυτή την αντιπαράθεση η οποία μόνο κακό προσφέρει στον τόπο μας και στην κυπριακή κοινωνία.

Έχουμε ανάγκη από ενότητα και όχι από διχόνοια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button